GOJAZNOST

Ukoliko imate problem sa suvišnim kilogramima, sigurno ste vec pokušali da ga rešite. Sami ili uz pomoć trenera, želeli ste da se rešite balasta koji je ugrozio vaše zdravstveno stanje, a um doveo u stanje depresije. Na ovim stranama pokušaćemo da vam objasnimo zašto smo drugačiji, na koji način se posvećujemo našim klijentima i kako izgleda vežbati kod nas.

Pre nego što naš stručni tim odredi kako će izgledati treninzi, klijente pregleda kardiolog , kako bismo utvrdili stanje kardio – vaskularnog sistema. Uzevši u obzir da ništa ne prepuštamo slučaju, ovaj pregled je od izuzetne važnosti, kao i kompletna analliza krvne slike. Na osnovu ovih parametara i detaljne dijagnostike, dolazimo do idealnog trenažnog programa i do adekvatne ishrane za svakog pojedinca.

Važno je istaći da je trener sve vreme uz osobu koja vežba. Stalni nadzor vezbača je osnovno pravilo našeg centra. Potpuno drugačijim pristupom treningu jedan na jedan, razlikujemo se od svega što ste do sada probali.Ovakav pristup dovodi do sigurnog sagorevanja masnih naslaga kao i eliminacije toksina i viška tečnosti iz organizma. Umanjenjem tela, vaš vizuelni identitet će se bitno popraviti. Ovakav sistem dovodi do garantovanih rezultata.