Carpe Diem Centar

Programi

Odaberi fitnes program ili saznaj više pre nego što se prijaviš.

Programi

Odaberi fitnes program ili saznaj više za početak.

Carpe Diet

Već od 130€ mesečno

Postižemo vrhunske rezultate u vrlo kratkom vremenskom periodu. Uz pomoć savršene kombinacije treninga i prepisanog plana ishrane od strane nutricioniste, delujemo isključivo na sagorevanje masnih naslaga, eliminaciju toksina i viška vanćelijske tečnosti, tako da vrlo brzo dolazi do rezultata. I telo i tvoje psihičko stanje se brzo poboljšava!

Zdrava Kičma

Već od 130€ mesečno

15 godina se uspešno bavimo rehabilitacionim vežbanjem za stanja poput Diskus hernije, Protruzije međupršljenskih diskova, Lumboišijalgije, Spondiloze, Piriformis sindroma, Spinalne stenose, Spondilostenose…

Ovaj program se bazira na metodama koje svoje utemeljenje imaju u preko 400 naučno publikovanih radova, kao i na iskustvu stečenom na više od 5.000 rešenih problema.

Carpe Fitness

Već od 130€ mesečno

Trening prilagođen tvom svakodnevnom životu i radu. Sastoji se od precizno doziranih aktivnosti odabranih na osnovu rezultata tvog FMS – funkcionalnog testa.

Vremenom, kako se tvoje telo navikava i poboljšava performanse, tvoj program takođe evoluira.

Cilj je da te dovedemo u optimalno fizičko stanje, koje će ti omogućiti da živiš kvalitetnije i sa više energije.

Ski Fit program

6 nedelja programa: 250€

Skijaj sa samopouzdanjem ove sezone! Bez obzira na trenutnu formu, naš program od 6 nedelja je dizajniran da ti pomogne da brzo i efikasno podigneš skijašku spremnost. Da uživaš i smanjiš rizik od povrede.

Carpe Diem centar ima dve fitnes studio lokacije na Novom Beogradu: A blok i Savograd.

Vežbamo u malim grupama koje omogućavaju da se treneri posvete svakome ponaosob dok prolazi kroz svoj individualni program.

A Blok
Jurija Gagarina 20j, Novi Beograd

Savograd
Milentija Popovića 5V/3, Novi Beograd

Zakaži besplatnu konsultaciju od 20 minuta

Pozovi nas na 065 357 357 0 ili popuni formular.

Kontaktiraćemo te da zakažemo tvoju posetu studiju gde ćemo obaviti uvodni razgovor uz besplatne konsultacije i procenu tvog trenutnog stanja.