Zdrava kičma znači zdrav život.

Reši se bola, ispravi probleme i ojačaj stub života!

Lokacije Novi Beograd: Savograd i A Blok

Najbolji fitness studio u Srbiji 2020. je sada na dve lokacije na Novom Beogradu: A blok i Savograd!

Šta je program Zdrava Kičma?

U Carpe Diem Centru već 20 godina uspešno rešavamo probleme sa kičmenim stubom kod odraslih i dece, i vraćamo radost pokreta našim vežbačima.

Naš metod je baziran na preko 400 naučno publikovanih radova, uz 15 godina iskustva na više od 5.000 rešenih problema.

Da bi se otklonila bol i povrede leđa poput, išiljasa, lumbaga, diskus hernije, protruzije diska i sličnih stanja, uvek je prvo potrebno naći uzrok.

Detaljna dijagnostika stanja tvoje kičme

Nizom dijagnostičkih pristupa i testova naći ćemo uzrok problema tvoje kičme. Zatim planiramo trenažno-rehabilitacioni proces za potpuno izlečenje bolnog stanja ili povrede.

Rešavanje bolova i vežbe za oporavak kičme

Prve vežbe adresiraju uzroke problema. Nema iscrpljivanja, niti “gruvanja”. Program je potpuno prilagođen tvom telu, mogućnostima i cilju oporavka od trenutne traume.

Poboljšanje fleksibilnosti i pokretljivosti

kada se rešimo akutnih bolova, počinjemo da unapređujemo stanje. Dinamične vežbe funkcionalnog treninga u ovom ciklusu ti otklanjaju ukočenost i dugoročno povećavaju tvoju opštu pokretljivost.

Smanji rizik od budućih povreda tvoje kičme

Nadalje, jačamo tvoje mišiće kroz funkcionalni trening program, pravljen baš po tvojoj meri. Tako smanjujemo rizik od budućih povreda, posebno usled dugog sedenja i lošeg držanja kičme.

Kome je namenjen program Zdrava Kičma?

Deci koja sede ispred ekrana

Decu najčešće dovode naši postojeći vežbači, koji prvo na sebi osete sve blagodeti ovog programa. Nakon što se oslobode hroničnih bolova i stanja izazvanih sedencijarnim načinom života, požele to i za svoju decu.

Često radimo sa decom već od ranog tinejdž uzrasta, jer ona već tada osećaju probleme usled predugog sedenja ispred ekrana.

Ljudima sa kancelarijskim poslom

Svi previše buljimo u ekrane, a ako pritom i sedimo po osam ili više sati, onda je to recept za ozbiljne probleme sa kičmom i pre četrdesete. 

Od direktora firmi, preko fotografa, pa sve do naših komšija, ljudi nam dolaze sa akutnim ili hroničnim bolom u leđima, a zatim ostaju godinama sa nama, jer počnu da uživaju u blagodetima vežbanja.

Knjiga utisaka

Naši dragi vežbači. Najbolje je pustiti ih da pričaju sami…

Prijavi se i svrati do nas na 20 minuta da se upoznamo, uradimo “screening” tvog trenutnog stanja i objasnimo ti sve što te zanima.

Carpe Diem metod

Tvoj optimum, na duge staze

U Carpe Diem treniraš isključivo na osnovu personalizovanog programa. Tvoj program pravimo nakon uvodnog dijagnostičkog pregleda i testa.

Mi smo sertifikovani eksperti za funkcionalni trening. Kroz individualni pristup po kojem smo prepoznati još od 2012. godine i stalno merenje tvog napretka, usmeravamo te i motivišemo da rešiš probleme, postigneš i održiš optimalnu formu.

2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Uvodna dijagnostika

Besplatno za sve naše vežbače na početku programa! Stanje tvog tela utvrđujemo na osnovu brojnih testova koje radimo pre nego što kreiramo tvoj lični program vežbi.

Podrška na svakom koraku

Negujemo toplu, porodičnu atmosferu. Radimo ozbiljno, ali bez foliranja, stida i straha. Svi su dobrodošli u naše fitness studije na Novom Beogradu, bez obzira na trenutnu fizičku spremu.

Ko smo mi

Play Video about desktop video cover 2
Play Video about mobile video cover 1

Carpe Diem centar postoji od 2012 kao specijalizovani fitness studio za funkcionalno vežbanje. 2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Pitanja i odgovori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zakaži besplatnu konsultaciju od 20 minuta

Pozovi nas na 065 357 357 0 ili popuni formular.

Kontaktiraćemo te da zakažemo tvoju posetu studiju gde ćemo obaviti uvodni razgovor uz besplatne konsultacije i procenu tvog trenutnog stanja.