Funkcionalni trening baš po tvojoj meri.

Vežbanje koje se uklapa u tvoj užurbani život i daje ti energiju.

Lokacije Novi Beograd: Savograd i A Blok

Najbolji fitness studio u Srbiji 2020. je sada na dve lokacije na Novom Beogradu: A blok i Savograd!

Zašto ti treba funkcionalni fitness?

Posao, porodica, sedenje, buljenje u ekran… Život traži puno od tebe, ali ko brine o tome da li ti imaš šta da daš? Nekako neprimetno, često ispadne da sebi dođeš na poslednje mesto.

Trening… znaš da bi trebalo. Ali, kada pomisliš da ćeš nakon treninga biti kao isceđena krpa, a tek te čekaju dnevne obaveze – odložiš tu odluku za još koju nedelju. Sve smo to prošli i videli u naših dvadesetak godina prakse. I imamo rešenje za tebe: funkcionalni trening.

To je ona vrsta treninga posle koje, umesto manje, ti imaš više energije! Više volje i više snage za sve što te čeka tokom dana. Deluje potpuno šašavo, znamo – ali, tako je 🙂

Kontroliši telesnu težinu

Kombinacije treninga i prepisanog plana ishrane deluje brzo i efikasno na sagorevanje masnih naslaga, eliminiše toksine i višak vanćelijske tečnosti. Osećaćeš se i izgledati bolje vrlo brzo!

Povećaj energiju i produktivnost

Ove vežbe povećavaju opštu vitalnost, pružajući ti energiju i volju za obavljanje poslovnih i životnih zadataka. Nema iscrpljivanja, niti “gruvanja”. Program je potpuno prilagođen tvom telu, mogućnostima i cilju.

Smanji rizik od povreda kičme

Jačanje mišića kroz funkcionalni trening smanjuje rizik od povreda, posebno usled dugog sedenja i lošeg držanja kičme, što je izuzetno važno u doba kada smo svi zalepljeni za ekrane.

Poboljšaj fleksibilnost i pokretljivost

Unapredi svoje fizičke sposobnosti, da tvoje telo prati tvoje želje. Dinamične vežbe funkcionalnog treninga smanjuju ukočenost i dugoročno povećavaju tvoju opštu pokretljivost.

Knjiga utisaka

Naši dragi vežbači. Najbolje je pustiti ih da pričaju sami…

Prijavi se i svrati do nas na 20 minuta da se upoznamo, uradimo “screening” tvog trenutnog stanja i objasnimo ti sve što te zanima.

Carpe Diem metod

Tvoj optimum, na duge staze

U Carpe Diem treniraš isključivo na osnovu personalizovanog programa. Tvoj program pravimo nakon uvodnog dijagnostičkog pregleda i testa.

Mi smo sertifikovani eksperti za funkcionalni trening. Kroz individualni pristup po kojem smo prepoznati još od 2012. godine i stalno merenje tvog napretka, usmeravamo te i motivišemo da rešiš probleme, postigneš i održiš optimalnu formu.

2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Uvodna dijagnostika

Besplatno za sve naše vežbače na početku programa! Stanje tvog tela utvrđujemo na osnovu brojnih testova koje radimo pre nego što kreiramo tvoj lični program vežbi.

Podrška na svakom koraku

Negujemo toplu, porodičnu atmosferu. Radimo ozbiljno, ali bez foliranja, stida i straha. Svi su dobrodošli u naše fitness studije na Novom Beogradu, bez obzira na trenutnu fizičku spremu.

Ko smo mi

Play Video about desktop video cover 2
Play Video about mobile video cover 1

Carpe Diem centar postoji od 2012 kao specijalizovani fitness studio za funkcionalno vežbanje. 2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Pitanja i odgovori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zakaži besplatnu konsultaciju od 20 minuta

Pozovi nas na 065 357 357 0 ili popuni formular.

Kontaktiraćemo te da zakažemo tvoju posetu studiju gde ćemo obaviti uvodni razgovor uz besplatne konsultacije i procenu tvog trenutnog stanja.