Povrati samopouzdanje uz Carpe Diet!

Smršaj i pokreni se uz naš najpopularniji program treninga i ishrane.

Lokacije Novi Beograd: Savograd i A Blok

Najbolji fitness studio u Srbiji 2020. je sada na dve lokacije na Novom Beogradu: A blok i Savograd!

Ne moraš da postaneš maratonac - ali možeš i to!

Tvoje telo je stvoreno sa jednom svrhom – da se kreće. Uskrati mu to dovoljno dugo, i pojaviće se problemi sa telesnom težinom i mnogi drugi. Telo i um su povezani, ali to sve već znaš i mi nismo tu da ti “popujemo”, već da ti budemo od pomoći.

Povratak samopouzdanja i zadovoljstva sopstvenim izgledom, koji je posledica ovog programa, “leči” i mnoge druge probleme i muke koje nosiš sa sobom. Tome smo svedočili nebrojeno puta kroz 20 godina tokom kojih usavršavamo Carpe Diet koncept.

Od mladih majki koje su povratile zadovoljavajuću liniju nakon porođaja, preko gojaznih tinejdžera koji su počeli da zakucavaju na fizičkom, pa sve do kompjuterskih “geek-ova” koji sada trče maratone i trke sa preprekama… sve su to naši dugogodišnji vežbači!

Razumi zašto imaš višak kilograma

Detaljna anamneza tvog stanja i životnih navika će ti pomoći da shvatiš koje su to kritične tačke na kojima ćemo da radimo zajedno.

Kontroliši telesnu težinu

Kombinacija treninga i prepisanog plana ishrane deluje brzo i efikasno na sagorevanje masnih naslaga, eliminiše toksine i višak vanćelijske tečnosti. Osećaćeš se i izgledati bolje vrlo brzo!

Postigni baš ono što želiš

Možda je to da zbaciš koji kilogram viška ili da budeš “raketa do leta” – i to je OK. Ali, iznenadićeš se koliko brzo ti se pojave novi ciljevi. Ne šalimo se kada kažemo da smo od brojnih kancelarijskih tipova napravili ozbiljne maratonce!

Opusti se u atmosferi bez pritiska 

Najponosniji smo što su vežbači kod nas autentični i prijatni. Međusobno se bodrimo i slavimo uspehe, “vučemo” jedni druge kada posustanemo. 

Transformacije

Postizanje i održavanje optimalne forme je naš cilj. Pogledaj transformacije kojima smo svedočili proteklih godina.

Knjiga utisaka

Naši dragi vežbači. Najbolje je pustiti ih da pričaju sami…

Prijavi se i svrati do nas na 20 minuta da se upoznamo, uradimo “screening” tvog trenutnog stanja i objasnimo ti sve što te zanima.

Carpe Diem koncept

Tvoj optimum, na duge staze

U Carpe Diem treniraš isključivo na osnovu personalizovanog programa. Tvoj program pravimo nakon uvodnog dijagnostičkog pregleda i testa.

Mi smo sertifikovani eksperti za funkcionalni trening. Kroz individualni pristup po kojem smo prepoznati još od 2012. godine i stalno merenje tvog napretka, usmeravamo te i motivišemo da rešiš probleme, postigneš i održiš optimalnu formu.

2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Uvodna dijagnostika

Besplatno za sve naše vežbače na početku programa! Stanje tvog tela utvrđujemo na osnovu brojnih testova koje radimo pre nego što kreiramo tvoj lični program vežbi.

Podrška na svakom koraku

Negujemo toplu, porodičnu atmosferu. Radimo ozbiljno, ali bez foliranja, stida i straha. Svi su dobrodošli u naše fitness studije na Novom Beogradu, bez obzira na trenutnu fizičku spremu.

Ko smo mi

Play Video about desktop video cover 2
Play Video about mobile video cover 1

Carpe Diem centar postoji od 2012 kao specijalizovani fitness studio za funkcionalno vežbanje. 2020. godine proglašni smo najboljim fitness studiom u zemlji od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Pitanja i odgovori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pitanja i odgovori

Preporučuje se početak sa laganim vežbama prilagođenim vašem trenutnom stanju, uz postepeno povećanje intenziteta i trajanja vežbanja kako se kondicija poboljšava. Pre nego počnete sa vežbama preporuka je da se uradi EKG i proveri opšti zdravstveni status kako bi bez rizika počeli sa vežbama. Zatim, potražiti fitnes centar koji se time provereno bavi, tj centar koji na početku dijagnostikuje vaše trenutno stanje lokomotornog aparata kroz testiranja funkcionalnosti, kondicionog testa i analize strukture tela kako biste mogli da pratite napredak i koji će vam dati kvalitetne informacije i smernice u vezi ishrane.

Kombinacija kardio vežbi poput brzog hoda ili vožnje bicikla (kasnije kad ojačaju zglobovi i trčanja) i treninga snage koji uključuje podizanje tegova ili korišćenje sopstvene težine, najefikasnija je za mršavljenje.

Važno je izbegavati vežbe koje opterećuju kičmu i izvoditi vežbe sa pravilnom tehnikom. Ukoliko niste sigurni u svoju tehniku izvođenja ili nemate dovoljno iskustva u treningu, preporučuje se konsultacija sa  stručnjakom tj trenerom koji će prilagoditi vežbe vašim individualnim potrebama. Pre početka vežbanja neophodna je dijagnostika trenutnog stanja.

Da, promene u ishrani i povećanje svakodnevne fizičke aktivnosti mogu imati značajan uticaj na gubitak težine i poboljšanje zdravlja, čak i bez intenzivnih fitnes programa. Poenta je zapravo u zameni svakodnevnih loših navika za one koji će vas voditi do poboljšanja zdravstvenog statusa. Zdravlje je zapravo kontinuitet dobrih i zdravih navika kao što su zdrava i umerena ishrana (mediteranska ishrana je sasvim dobar primer), hidratacija tela je vrlo važna stvar, kontinuirana fizička aktivnost 3-5 treninga nedeljno ili svakodnevna aktivnost npr pešačenje od oko 30min, odlazak na spavanje najdalje do 22:30h i to su već 4 stvari koje će vam značajno unaprediti zdravlje i stanje imunog sistema koje je naš štit od svih bolesti.

Pre svega postavljanje realnih ciljeva, pronalaženje vežbi koje su udobne i prilagođene individualnim potrebama i vašem trenutnom stanju, kao i pronalaženje podrške u prijateljima, porodici ili grupi za vežbanje, pre svega personalni treneri mogu pomoći u održavanju motivacije. Imajte na umu da je ovo proces i da su usponi i padovi motivacije normalna stvar, poenta je da se fokusiramo baš u momentu kada smo “pali” da samo tad ustanemo i odemo na trening, treneri će se pobrinuti da pad pretvorite u pobedu i na kraju kad sve saberete i uspete da rešite problem zapravo imate više malo više pobeda nego padova.

Promene u ishrani mogu biti ključne za postizanje zdravijeg načina života i ciljeva mršavljenja, zapravo pored treninga, najvažnija stvar. Te male svakodnevne promene (npr za početak izbaciti rafinisani šećer i ubaciti više vode u toku dana) su zapravo pravi put ka promeni navika, što je i glavni cilj u procesu mršavljenja. Možete smršati i 30kg za 6 meseci ali ako niste promenili navike vrlo brzo ćete vratiti svih 30kg nazad.

Važno je fokusirati se na postignute napretke, čak i male, i biti blag prema sebi tokom ovog procesa. U početku je psihička frustracija najveća pogotovo ako ste početnik ali se ona smanjuje vrlo brzo i ostaje samo “pozitivna” fizička frustracija izazvana treningom što je zapravo stimulacija na duži period jer sa kontinuitetom dolazi do povećanja samopouzdanja. Razgovor sa stručnjakom ili savetovanje predstavljaju veliku pomoć.

Zakaži besplatnu konsultaciju od 20 minuta

Pozovi nas na 065 357 357 0 ili popuni formular.

Kontaktiraćemo te da zakažemo tvoju posetu studiju gde ćemo obaviti uvodni razgovor uz besplatne konsultacije i procenu tvog trenutnog stanja.